Du bestemmer hele vejen

Vores prisvenlige VIP-pakke er alt, hvad du har brug for til din SEO-strategi.

Standard (Gratis)

  • Adgang til vores link building-platform og lær dine konkurrenters links at kende
  • Rabat ved køb af backlinks
  • Overvågning af backlinks
  • Adgang til vores Eye10-værktøj

VIP

  • Adgang til vores link building-platform og lær dine konkurrenters links at kende
  • 30% rabat på alle backlinks
  • Overvågning af backlinks
  • Adgang til vores Eye10-værktøj

Opgrader din profil til VIP ognyd godt af alle fordelene

Spar tid

Spild ikke tid på manuelt at finde den helt rigtige udgiver. Vælg fra vores omfattende katalog af mere end 40K+ domæner.

Få personlig rådgivning

1:1 kundesupport tilgængelig hele tiden

Let at overvåge og tilpasse efter behov

Overvåg alle dine backlinks fra ét samlet sted i stedet for at skulle navigere igennem mange forskellige e-mails fra forskellige udbydere.

Se alle domæner

Alle domæner kan ses og besøges, før du beslutter dig for at købe dit link.

30% rabat

Prisvenlige pakkeløsninger, der hjælper dig på vej med din link building-strategi

Hør det direkte fra vores kunder

Stærkt, prisvenligt produkt, der giver resultater
Vi benytter os af Search Royals til link building for vores kunder, hvilket vi er yderst tilfredse med. Vi specialiserer os i onsite SEO, og i den forbindelse supporterer Search Royals os med deres ekspertise indenfor link building, samt muligheden for at tilbyde vores kunder et stærkt og overkommeligt produkt, der giver effektive resultater.

Digitalt bureau med speciale i Google Ads, SEO og Google Shopping

Nemt at bestille. Godt udført arbejde
Search Royals tilbyder os muligheden for at høre til blandt de førende SEO-bureauer i Danmark, da de sikrer høj kvalitet for vores kunder. De råder over en brugervenlig platform, som gør det let at bestille, og arbejdet udføres kompetent. Det er tydeligt, at vi har at gøre med eksperter på området.

Digitalt bureau med speciale i Google Ads, SEO og Google Shopping

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en liste med de mest stillede spørgsmål. Hvis du ikke finder de svar, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe.

Hvordan sikrer i jer kvaliteten af teksterne?

Alle vores tekstforfattere opretholder en høj standard, da de skal bestå flere tests af vores interne redaktører, før de bliver godkendt til at skrive for os. Vi har desuden et sundt og konstruktivt forhold til vores tekstforfattere, som hver især besidder stærke kompetencer inden for forskellige nicher. Sidst, men ikke mindst, skal alle artikler gennemgå en kvalitetskontrolproces og godkendes af vores redaktører for at sikre topkvalitet, før de bliver sendt videre. Efterfølgende bliver vores artikler delt og er klar til at blive læst af tusindvis af læsere.

Hvad sker der, hvis man ikke er tilfreds med indholdet?

Alle artikler gennemgår en omhyggelig kvalitetskontrolproces, før de bliver udgivet. Vi koordinerer på forhånd med udgiverne for at sikre, at artiklerne vil fungere godt. Det sagt, hvis du ønsker justeringer eller ændringer i teksten, samarbejder vi gerne for at skabe det indhold, der lever op til dine forventninger og krav.

Sørger I for, at artiklerne forbliver indekseret i Google hele tiden?

Ja, vi gør vores bedste. Vores udviklede software overvåger automatisk samtlige artikler. Hvis der skulle opstå et brudt link, et sikkerhedsproblem eller en ændring i trafikydelsen, informerer vores program os øjeblikkeligt. På den måde kan vi straks give dig besked og udarbejde en ny plan.

Hvordan adskiller I jer fra andre virksomheder, der tilbyder link building?

Vi er en tech-virksomhed, som har specialiseret os i link building i over et årti. Derfor kan du altid regne med, at vores team af dedikerede eksperter leverer link building-support i verdensklasse. Ved hjælp af vores udviklede software, tilbyder vi vores kunder en mere pålidelig og effektiv oplevelse. Vores stifter har arbejdet med link building siden 2008 og startede Search Royals for at gøre processen mere gennemsigtig, omkostningseffektiv og resultatorienteret.

Hvordan garanterer I kvaliteten af siderne?

Alle vores samarbejdspartner er blevet analyseret og kontrolleret, før vi tilføjer dem til vores katalog over udgivere. Vi verificerer autenticiteten af deres målgruppe, trafikkvaliteten, relevansen af indholdet samt deres Google-placering. Desuden etablerer vi direkte kontakt med ejeren for at sikre en åben og ligefrem dialog. Denne proces garanterer, at alle medierne er af højeste kvalitet, og at vores indhold genererer den bedste SEO- og backlink-autoritet, når vi publicerer på deres platform.

Hvad gør jeg, hvis jeg har en meget specifik niche?

Det er intet problem. Vi har et netværk på over 200 tekstforfattere med erfaring inden for alle brancher. Dertil kommer, at vi også samarbejder med medier og forlag, der dækker de mest forskelligartede nicher. Således er der noget for enhver smag.

Sikrer i, at alle links forbliver som do-follow?

Den software, vi har udviklet, sørger for at overvåge alle links, så vi sikrer, at de konstant bevarer deres do-follow tag. Hvis et link er ødelagt eller ikke anerkendt af Google, modtager vi omgående en besked, så vi kan adressere problemet. Ydermere overvåger vi løbende alle links’ styrke for at garantere, at dit websites autoritet forbliver uændret til enhver tid.